Program operational regional 

DESCOPERA PACHETUL ESTIVAL DE VACANTA DE LA STEJARII COUNTRY CLUB : 15 MAI-15 SEPTEMBRIE

Vara aceasta, mișcarea este noua relaxare!

Stim cat de mult iti doresti sa te relaxezi la piscina si sa te distrezi la o partida de tenis, padel sau squash sau chiar sa te antrenezi in zona de fitness, de aceea te invitam sa descoperi pachetul estival de vacanta de la Stejarii Country Club!

Pacheteul de vara include acces la toate facilitatile Clubului (fitness, aerobic si cycling, terenurile de tenis indoor si ourdoor, piscina interioara si exterioara, terenurile de squash si padel).

Notă:
Taxă de înrolare: 0 euro;
Pachetul estival de vacanţă (4 luni) include tarife preferenţiale la Padel și Golf Driving Range;
În cazul în care doriţi să transformaţi Pachetul Estival de Vacanţă (4 luni) în abonament anual, o puteţi face până la 1 septembrie, plătind taxa de înrolare de 700 de euro și diferenţa de bani până la costul abonamentului anual.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României