Program operational regional 

STEJARII COUNTRY CLUB

Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp.

Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate atat adultilor, cat si celor mici.

Misiunea complexului nostru este de a crea un cadru confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare si wellness, adaptate unei game variate de nevoi. Promovam Complexul atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate, pentru a pozitiona Bucurestiul ca una dintre principalele atractii din Europa de Est. Iar Stejarii Country Club poate fi o destinatie in sine.

Pentru turistii romani sau straini care viziteaza Bucurestiul, oferim pachete specifice, de o zi, atat in ariile sportive, cat si in zona de spa.

Devino client

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României