Program operational regional 

Partner

Stejarii Ballroom poate gazdui o gama variata de evenimente corporate, de la intalniri de business, training-uri, prezentari, seminarii, cine festive si pana la cocktailuri, expozitii, conferinte, lansari de produs, petreceri de Craciun.


Stejarii Ballroom are o suprafata totala de 554 mp si poate fi impartita in 4 module separate, ce pot fi combinate in functie de nevoile dumneavoastra si de specificul fiecarui eveniment. Fiecare sala dispune de ecran de proiectie si sistem audio-video.


Foyerul elegant, in culori armonioase, design-ul impresionant al cladirii si sala ce poate fi personalizata in concordanta cu dorintele dumneavoastra vor crea cadrul ideal pentru evenimente reusite. Mai jos regasiti detaliile tehnice.


Facilitati si beneficii:

  • - Localizare intr-un cadru natural deosebit, in mijlocul padurii Baneasa
  • - Cladire spectaculoasa, cu un design original si inovator
  • - Salile dispun de echipament audio-video de ultima generatie
  • - Internet wireless gratuit
  • - Parcare subterana spatioasa
  • - Consilieri profesionisti care vor fi alaturi de dumneavoastra pas cu pas pentru a se asigura de reusita evenimentelor

 

Pentru rezervari si alte informatii, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa events@stejariicountryclub.ro

 

 

 

Solicita mai multe informatii

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României