Program operational regional 

Partner

La Stejarii Country Club puteti organiza evenimentele speciale din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre nunta, inceputul magic al unei calatorii de-o viata, fie despre o aniversare, un botez sau alt eveniment important.


Situat in mijlocul naturii, complexul va pune la dispozitie o zona unica in capitala, deosebit de frumoasa - acoperisul verde al clubului, unde puteti organiza receptia invitatilor. Atmosfera aparte va fi completata de foyerul elegant care imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale si oferind astfel sentimentul de spatiu deschis si luminos.


Stejarii Ballroom are o suprafata totala de 554 mp si poate fi impartita in 4 module separate, ce pot fi combinate conform nevoilor dumneavoastra si specificul fiecarui eveniment. Fiecare sala dispune de ecran de proiectie. Mai jos regasiti detaliile tehnice.


Facilitati si beneficii:

  •  - Localizare intr-un cadru natural deosebit, in mijlocul padurii Baneasa
  • - Cladire spectaculoasa, cu un design original si inovator
  • - Internet wireless gratuit
  • - Parcare subterana spatioasa
  • - Consilieri profesionisti care vor fi alaturi de dumneavoastra pas cu pas pentru a se asigura de reusita evenimentelor

 

Pentru rezervari si alte informatii, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa events@stejariicountryclub.ro

 

 

 

Solicita mai multe informatii

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României