Program operational regional 

INOT


Fara indoiala, inotul este cel mai bun sport pentru cei care doresc sa combine efortul sustinut cu relaxarea. Bazinul spatios pe care il veti descoperi la Stejarii Country Club ofera cele mai bune conditii pentru a practica sportul dumneavoastra preferat.


Temperatura controlata si masurile de siguranta fiabile pe care le ofera, printre altele, asigura cursuri de calitate atat pentru programele de adulti, cat si pentru programele de copii.

Services

Service

Number of sessions

Availability

Prices for members

Prices for non-members

Cursuri individuale

1 sesiune
5 sesiuni
10 sesiuni
20 sesiuni
Disponibile si pentru bebelusi – copiii cu varsta mai mica de 4 ani

1 data
1 luna
2 luni
3 luni

40 EUR
175 EUR
310 EUR
580 EUR

NA
NA
NA
NA

Cursuri private de grup (max. 6 participanti)

1 sesiune
5 sesiuni
10 sesiuni
20 sesiuni

1 data
1 luna
2 luni
3 luni

30 EUR
120 EUR
200 EUR
330 EUR

NA
NA
NA
NA

Agenda

See details
02 August, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Relaxarea la piscina si exercitiile de aerobic practicate in aer liber sunt incredientele perfecte ale unei zile de vara memorabile. Pe 1 august, va invitam sa participati la un eveniment sportiv...
See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...

Antrenori

MIHAI MACHITA MANAGER SPORTURI DE APA
Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

Less
BOGDAN CAPRARU INSTRUCTOR INOT
Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de la Universitatea de Educatie Fizica, o diploma de instructor de la Piscina Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

Less
CRISTINA LEONTE INSTRUCTOR INOT
Cristina practica inotul de performanta de peste 10 de ani si este fosta membra a echipei nationale. Printre premiile sale se regasesc multiplu campion national de juniori si seniori, vice-campion balcan junior, detinatoare a recordului national 50 m, fosta membra a echipei de canotaj olimpic. Ea este instructor de inot licentiat si de peste 4 ani preda atat copiilor cat si adultilor. Studiile Cristinei includ o diploma de licenta de la Universitatea de Educatie Fizica si in prezent obtine diploma de master in Managementul activitatilor sportive.

Less
ROXANA ORZOIU INSTRUCTOR INOT
Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani si are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.  

Less
LIVIU MAGDA INSTRUCTOR INOT
Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani,  indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, participa la campionatele de inot Masters si cocheteaza cu triatlonul. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este instructor de inot certificat si in prezent urmeaza cursurile Scolii de Antrenori C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern.  Fiind o persoana calma, comunicativa si deschisa, Liviu este indragit atat de cei mici, cat si de cei mari. 

Less

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României