Program operational regional 

Prezentare locatie

Partner

Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, Stejarii Country Club ofera in vederea organizarii de evenimente un ballroom modular, un foyer si un acoperis verde din gazon, unic in Bucuresti.

 

Organizarea evenimentelor la Stejarii Country Club reprezinta o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 700 mp si ofera o priveliste splendida asupra Golf Driving Range-ului si a padurii Baneasa.

 

Foyerul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.

 

Ballroomul are o suprafata toala de 554 mp si o capacitate de 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde. Draperiile elegante, peretii imbracati in piele in culori neutre, tavanul cu un design inovator compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele dumneavoastra. Sala dispune de sistem audio-video de ultima generatie si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.

 

Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ghida pas pas, asigurandu-se de reusita evenimentului.

 

Sunteti bine veniti oricand sa vizitati atat foyerul, cat si salile de evenimente. E posibil sa fiti placut surprinsi de ceea ce veti descoperi: expozitii de arta, targuri si workshopuri tematice, expozitii culinare etc.

 

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României