Program operational regional 

Retail

 

 

In zona de retail din cadrul receptiei Shiseido Spa vei descoperi produse premium, alese cu grija pentru tine.​

 

 


Produse cosmetice Shiseido

Cu o traditie de 140 de ani in domeniul frumusetii si starii de bine, Shiseido este unul dintre cei mai premiati producatori de cosmetice la nivel mondial. Din zona de retail pot fi achizitionate atat produse individuale, cat si seturi cadou, Shiseido Spa fiind singurul loc din Romania unde se gaseste toata gama de produse Shiseido disponibile la nivel national. Aici vei descoperi produse atat pentru tineri, cat si pentru doamne si domni, de la creme de noapte si de zi, la parfumuri, seruri, masti, lumanari parfumate si multe altele.

Bratari Societe Cerebrosa

Fiecare bratara conceputa de acest atelier de bijuterii este lucrata minutios de mana, din materiale precum pietre semi-pretioase, perle, cristale, metale pretioase, piele, lemn, matase, bumbac, ceramica si sticla. Disponibile in editie limitata, ele au fost concepute pentru a pune in valoare orice personalitate, oferindu-i un plus de distinctive.

Halate de George Neagu

Halatele create de George Neagu pentru Shiseido SPA se inspira din cultura asiatica, data de taieturile ingenioase si rafinate care te transpun imediat intr-o lume de basm.  Materialele folosite pentru acestea sunt matasuri fine naturale si un bumbac moale ce alinta corpul. Imprimeurile materialelor folosite sunt alese de designer cu mare atentie, acesta dorind sa sugereze atat elemente din natura, cat si din viata spirituala.

Fiecare halat are finisaje alese, precum cele ale Scolii Frantuzesti de Haute Couture, iar fiecare produs este gandit si cusut, pentru a ii da celui care il va purta confortul si curajul de a-l imbraca nu doar intr-un spatiu de relaxare, ci si intr-un mediu de lucru.

Parfumuri Serge Lutens

Adauga intensitate fiecarui moment, desfatandu-ti simturile cu seducatoarele arome frantuzesti. In cadrul zonei de retail vei gasi parfumuri Serge Lutens atat pentru doamne, cat si pentru domni.

Esarfe Marie Nouvelle

Confectionate din matase 100% naturala, esarfele se remarca prin originalitatea imprimeurilor de inspiratie folclorica si mitologica. Creatiile inglobeaza colectiile de picturi din expozitiile artistei Maria Dermengiu, facand din fiecare esarfa o piesa de arta in sine ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei iubitoare de moda.

Chimonouri japoneze

Aceste chimonouri, special concepute pentru Shiseido Spa, se remarca atat prin modelele elegante, care inglobeaza flori de cires si alte elemente caracteristice pentru cultura japoneza, cat si prin materiale delicate.


Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României