Program operational regional 

SAH


"Tot ce conteaza in jocul de sah sunt miscarile bune.”

Clasele de sah de la Stejarii Country Club urmaresc sa dezvolte capacitatea de concentrare, gandirea logica, inventivitatea si atentia distributiva, incuranjand auto-dezvoltarea jucatorilor si sporindu-le celor mici increderea in sine. Adesea cunoscut drept „sportul mintii”, sahul este in acelasi timp un joc, o arta si optiunea perfecta de a antrena cel mai important organ din corpul nostru: creierul.

Jucat in mod regulat, sahul creste nivelul IQ-ului, sporeste creativitatea activand partea dreapta a creierului si abilitatile de gestionare si rezolvare a problemelor, dar de asemenea consolideaza gandirea critica si analitica si imbunatateste viteza de reactie. Pentru copii, analiza propriilor miscari si a optiunilor de joc, impreuna cu alegerea celei mai bune solutii reprezinta un prim pas spre stapanirea abilitatilor strategice si emotionale esentiale pentru a face fata tututor provocarilor.

De asemenea, sahul are o parte sociala care este transmisa cu succes jucatorilor, oferindu-le acestora oportunitati de socializare, fiind in acelasi timp o alegere inspirata pentru petrecerea timpului liber.

INSTRUCTOR: Andrei Murariu, Mare Maestru International 

 

Program:

Luni: 16:30 - 17:30
Joi: 17:30 - 18:30
 

* Lectiile de grup se vor sustine cu 4-8 copii, grupa minima fiind de 4 copii.

**Grupele de varsta vor fi 5-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani, insa grupele pot varia in functie de nivelul de pregatire al copiilor.

*** 1 sedinta = 60 minute

Services

Service

Number of sessions

Availability

Prices for members

Prices for non-members

Lectii individuale

1 sedinta

1 data

50 euro

55 euro

1 sedinta privata de grup (2 copii)

1 data

70 euro

77 euro

10 sedinte

1 semestru

400 euro

440 euro

10 sedinte private de grup (2 copii)

1 semestru

600 euro

660 euro

Lectii de grup

1 sedinta/saptamana; 4 sedinte/luna

1 luna

85 euro

94 euro

2 sedinte/saptamana; 8 sedinte/luna

1 luna

125 euro

138 euro

1 sedinta/saptamana; 12 sedinte/semestru

1 semestru

180 euro

198 euro

2 sedinte/saptamana; 24 sedinte/semestru (minimum 6 copii)

1 semestru

300 euro

330 euro

Agenda

See details
02 August, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Relaxarea la piscina si exercitiile de aerobic practicate in aer liber sunt incredientele perfecte ale unei zile de vara memorabile. Pe 1 august, va invitam sa participati la un eveniment sportiv...
See details
18 July, 08 AM

Aqua Gym & SUP Yoga events

Zilele însorite de iulie sunt perfecte pentru sport și relaxare în aer liber! În perioada 17-18 iulie, vă invităm la un eveniment inedit care mixează momentele de meditație cu exercițiile de pilates ...

Antrenori

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României