Program operational regional 

SPA MEMBERSHIPAcorda-ti timp, atentie, respect. Traieste cum iti place, traieste frumos, traieste intens. Bucura-te de fiecare clipa si treci prin viata ca printr-o gradina japoneza, in care florile de cires iti parfumeaza calea si soarele primaverii iti mangaie pielea. Astfel, vei descoperi drumul spre evolutie si spre desavarsire.

 

Atinge echilibrul si ofera-ti clipe de rasfat in cadrul Shiseido Spa. Aboneaza-te la energie pozitiva.

 

Prin achizitionarea unui abonament, vei avea acces nelimitat in zonele de relaxare, care cuprind hammamul, sauna cu aburi, sauna uscata cu vedere spre padurea de stejari, piscina Vitality cu zone cu hidromasaj, camera zen cu terapie cu oxigen si terasa. De asemenea, te vei putea bucura de 30 de minute de masaj in fiecare luna si 20% reducere la toate tratamentele din cadrul Shiseido Spa. Ii vei putea surprinde si pe cei dragi, deoarece lunar ai 2 permise de acces gratuit pentru un invitat. O selectie de ceaiuri japoneze si fructe proaspete iti vor rasfata simturile in timpul vizitei tale, iar parcarea subterana si vestiarele premium dotate cu prosoape si alte produse de cea mai inalta calitate pentru uz personal iti stau la dispozitie.

 

 

Rates

Spa Membership
  • 1 an membership partener/al doilea membru al familiei/copil peste 16 ani
  • 3500 RON
  • Apply now
Spa Membership for the Stejarii Country Club Members
  • 1 an membership partener/al doilea membru al familiei/copil peste 16 ani
  • 3200 RON
  • Apply now

Preturile includ TVA

Inscrie-te

Formular contact

Toate campurile sunt obligatorii

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României