Program operational regional 
Tuesday, April 17, 07:00pm

Spring/Summer Beauty Trends by Shiseido Spa & Beauty District

Marti 17 aprilie | 19:00 | Stejarii Ballroom IV

Zilele calde ale primaverii trezesc dorinta de schimbare a stilului si, cu siguranta, nevoia unui nou look care sa impresioneze. Marti, 17 aprilie, porneste intr-o incursiune fascinanta prin universul frumusetii, in cadrul careia veti descoperi ultimele tendinte ale primaverii, precum si cele mai noi produse si tratamente, alaturi de specialistii Shiseido Spa si Beauty District.

In timpul evenimentului, specialistii Shiseido Spa va vor ghida in lumea Shiseido si va vor prezenta ultimele produse si terapii de la Shiseido Spa (LPG Alliance, epilarea definitiva cu laserul Eneka 1200 si noile cosmetice Shiseido). Ii veti intalni, de asemenea, pe specialistii Beauty DistrictAlexandru Abagiu si Sorin Stratulat, care va vor oferi sfaturi utile in materie de hairstyle, make-up si manichiura.

Inregistrari la Receptia Shiseido Spa: +40 744 332 286.

Parteneri:  Moet, Chocolissimo si Domeniul Dragasi.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României