Program operational regional 

Cunoaste echipa


Management Club

COSMIN HODOR DIRECTOR OPERATIONAL
Cosmin are 14 ani de experienta in management sportiv si in organizarea celui mai longeviv eveniment sportiv anual din Romania: turneul de tenis ATP. Director al acestui eveniment din 2002, a relationat cu partenerii importanti ai turneului, dar si cu cei mai importanti jucatori de tenis din circuitul ATP. Absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, specializat in marketing si management sportive, dupa ce activat ani de zile ca manager al Federatiei Romane de Tenis, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi dar si Director de Programe in Cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, Cosmin aduce un plus organizational in cadrul Stejarii Country Club.

Mai putin
ALEXANDRA BRATU DIRECTOR COMERCIAL
Alexandra are peste 13 ani de experienta in marketing, vanzari si customer care, in domenii precum automotive, imobiliare, retail etc. Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Alexandra a acumulat de-a lungul anilor aptitudini in dezvoltarea strategiilor de marketing, marketing management, negociere, planificare de business. Mereu atenta la cele mai mici detalii, perfectionista si pozitiva, Alexandra este un membru extrem de valoros al echipei Stejarii Country Club.

Mai putin

Vanzari

GABRIELA ONETE MANAGER DE VANZARI
Gabriela este responsabila de vanzarile si activitatile de promovare, precum si de mentinerea unei relatii de calitate cu membrii clubului. Cu istoricul ei in marketing si diploma universitara in Finante si Banci de la Universitatea de Studii Economice, Gabriela este bine pregatita sa se ridice deasupra oricarei provocari din domeniul ei.

Mai putin
ADRIANA IORDACHE MANAGER DE VANZARI
Adriana aduce in echipa Stejarii Country Club o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor, acumulata atat pe plan local, cat si international. Experienta sa in servicii, customer support, organizare si supervizare de evenimente la cele mai inalte standard o fac sa inteleaga in detaliu nevoile oricarui client si sa gaseasca cele mai eficiente solutii, contruibuind astfel la valoarea adaugata oferita in fiecare moment membrilor Clubului. 

Mai putin
ROXANA PASTRAV MANAGER DE VANZARI
Roxana face parte din echipa de vanzari a Clubului, aducand o abordare creativa solutii intregului proces de colaborare cu membrii nostri. Cu o mare experienta in vanzari, atat in zona de servicii, cat si in zona rezidentiala de lux si beneficiind de abilitati de negociere win-win, Roxana intareste eforturile echipei Stejarii Country Club de a oferi o atentie sporita fiecarui membru si suport one-to-one.

Mai putin

Evenimente

CRISTINA BLAJ MANAGER EVENIMENTE
"Fiecare zi este diferita, fiecare eveniment este diferit si fiecare persoana cu care am de-a face este diferita." Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente in hoteluri de 5 stele, Cristina a avut ocazia sa vada in spatele scenei si sa experimenteze toate tipurile de provocari care pot aparea. A organizat toate tipurile de evenimente de la conferinte anuale, receptii si evenimente promotionale, lansari de produse, nunti, la intalniri importante de consiliu. A fost implicata in evenimentele de la etapa initiala si pana in ziua in care proiectul a fost predat echipei de operatiuni. Experienta a invatat-o sa organizeze un eveniment de la concept pana la finalizare, cum sa-l vanda pe piata, sa stalibeasca catering-ul si, de asemenea, sa il organizeze pana la cele mai mici, dar foarte importante detalii.

Mai putin

Marketing

MONICA AXAN MANAGER MARKETING
Monica are peste peste 15 ani de experienta in media si publicitate si 6 ani de experienta in marketing si relatii publice. Cu o vasta expertiza in project management, comunicare, presa scrisa, publicitate si evenimente, Monica este un membru foarte apreciat al echipei Stejarii Country Club.

Mai putin

Personal trainers

MARGA BALAN MANAGER GRUP FITNESS
  Marga a fost pasionata de sport inca de mica, motiv pentru care a decis sa studieze si sa predea aceasta disciplina. Ea este Profesor de educatie fizica si sport, Trainer de Pilates acreditat de Balanced Body University, Trainer de EXO Chair Pilates si Trainer de gimnastica hipoprogresiva si re-educare posturala. Mereu pozitiva si atenta la cele mai mici detalii, Marga isi ajuta clientii sa isi depaseasca orice limita si sa obtina cea mai buna forma psihica.

Mai putin
IULIA POPA MANAGER FITNESS
Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica.

Mai putin
ALEXANDRU ROSU ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Alexandru si-a luat licenta la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt "Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!"

Mai putin
DRAGOS VASILE ANTRENOR PERSONAL
Practicant al sportului de performanta de la varsta de 12 ani. Antrenor de handbal si component al loturilor nationale de juniori si tineret. Fost componet al echipelor de liga nationala Uztel Ploiesti, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti. Absolvent al Universitatii Pitesti, cu specializare pe Sport si Performanta Motrica si licentiat pe handbal. Specializat in pregatire fizica, tonifiere musculara si functional training. Certificari: TRX suspension training, TRX sport medicine, Foam rolling level 1, Myofascial compression tehniques si SFT (surface free training). Motto: "Alegeti obiective, indraznese si nu te opri pana ce nu ajungi sa le indeplinesti!"

Mai putin
CATALIN GHERMAN ANTRENOR PERSONAL
Catalin a absolvit Scoala Nationala de Antrenori, este instructor de fitness acreditat de IFBB si detine o gama variata de certificari internationale, printre care: Specialist in Biomecanica Sportiva, Specialist in Functional Training, Specialist in Viteza, Rapiditate si Agilitate, Proiectarea programelor de fitness pentru copii, Pre si Post-natal  Fitness, Biomecanica stretchingului asistat, Specialist in Nutritie Sportiva. t.

Mai putin
DRAGOS IVAN ANTRENOR PERSONAL
Dragos a absolvit Academia Natională de Educatie Fizica si Sport, cu atestat în Kinetoterapie si Motricitate speciala, terminand cursurile de Master in Nutritie si remodelare corporala. Cu o experienta de 9 ani în domeniul fitness si clase de grup, a participat la mai multe cursuri și workshopuri posture and training, functional training, steel training. El a dezvoltat relații profesionale cu rezultate vizibile de durata si a fost implicat in proiecte cu alti colegi din domeniu. Motto-ul: "Save the excuses, it's not about having time, it's about making time. If it matters, you will make time."

Mai putin
ERWAH AL NABLSI INSTRUCTOR FITNESS
Intreaga viata a lui Erwah a fost marcata de pasiunea lui pentru sport. La varsta de 7 ani a inceput sportul de performanta, practicand fotbal si arte martiale. De-a lungul anilor a obtinut numeroase titluri la nivel national la Jiu-Jitsu si Kick-boxing. Experienta practica a completat-o cu studii in domeniul sportului si al kinetoterapiei la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Erwah este kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal si doctorand in domeniul stiintelor motricitatii umane.  

Mai putin
LAURA CRISTACHE ANTRENOR PERSONAL
La varsta de 5 ani, Laura a inceput sa practice gimnastica artistica, pana la varsta de 12 ani. Ulterior, a practicat gimnasica aerobica si timp de 8 ani a facut parte din lotul national de gimnastica aerobica. Datorita perseverentei, a muncii sustinute si a talentului, Laura a obtinut, de-a lungul anilor, peste 30 de medalii pe plan national si international si multiple titluri europene si mondiale. Laura a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. A incheiat studiile cu un master in Educatie Fizica si Antrenament Sportiv. Totodata, ea este membra a companiei AEROS si arbitra nationala si internationala la gimnastica aerobica. Ulterior, si-a perfectionat activitatea urmand cursuri de Aerobic Advanced Choregraphy, Step Advanced Choregraphy, Port de bras, Zumba, Bulgarian Bag, Kettlebell, C - Core, Healthy Spine, iar ca antrenor personal are o experienta de 4 ani. Motto-ul sau este: Believe in yourself! You have more power than you think.

Mai putin
LAURA CUPSA ANTRENOR PERSONAL
Laura a inceput sportul la varsta de 4 ani, iar la 6 ani a participat la primul ei concurs de gimnastica ritmica, a fost multipla campioana nationala, iar la varsta de 12 ani a fost selectata in lotul olimpic de gimnastica ritmica de anamblu. In 2007 a inceput sa participe la concursuri de fitness din cadrul IFBB, unde in 2008 si 2014 a fost Campioana Nationala, 2009 Campioana Europeana, 2010 Campioana Mondiala, iar in 2015 Campioana Balcanica la Fitness. A studiat Facultatea de Educatie Fizica si Sport la Universitatea din Cluj Napoca si este atestata cu certificat de personal trainer si instructor de fitness la FRCF.

Mai putin
ALIN IENAC ANTRENOR PERSONAL
Alin si-a inceput viata sportiva la varsta de 4 ani, practicand inotul pana la varsta de 8 ani, cand s-a orientat spre jocurile de echipa ca baschet-ul si handbal-ul. La 14 ani Alin a inceput sportul de performanta la echipa de rugby “U Cluj”, sport pe care l-a practicat pana la varsta de 18 ani. In aceasta perioada Alin a dobandit calitati precum disciplina, munca in echipa si determinarea. Dupa incetarea practicarii sportului de performanta, Alin a luat in greutate 30 de kg. A urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport Babes Bolyai Cluj Napoca, unde a inceput sa practice diverse sporturi, precum: inot, atletism, fitness, ciclism, ski, handbal, tenis. Astfel in 7-8 luni, cu ajutorului unei alimentatii echilibrate, a reusit sa piarda 25 kg din cele 30 acumulate. Dupa incheierea cursurilor, el a dorit sa-si aprofundeze studiile in domeniu si a urmat un masterat in Antrenament si Performanta Sportiva. De atunci, este un practicant impatimit al crossfit-ului. Motto-ul sau este: "Nu-ti limita provocarile, provoaca-ti limitele!"

Mai putin
VLAD BUCSA ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Vlad Bucsa ocupa pozitia de Antrenor Personal si Instructor Fitness in echipa Stejarii Country Club. Este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Mai putin
SORIN DRAGHICI ANTRENOR PERSONAL
Fost atlet de performanta, multiplu campion national si international, detinator a numeroase recorduri nationale la probele de 110 m garduri si 400 metri garduri, Sorin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si ulterior a urmat programul de Master in Performanta Sportiva. Cu o experienta vasta in domeniu, Sorin va propune metode noi de antrenament, cu ajutorul carora veti obtine rezultate excelente intr-un timp record. De asemenea, cu Sorin veti invata cum sa realizati exercitiile in mod corect, evitand accidentarile. Motto-ul personal: “Nu te da batut niciodata, urmeaza-ti visul!”

Mai putin
VALENTIN LEMNARU ANTRENOR PERSONAL
Valentin a practicat atletismul de performanta timp de 12 ani. Are in palmares un titlu de campion balcanic, locul doi la “Jocurile Europei”, patru titluri de campion national, doua medalii de argint si trei de bronz la proba de saritura in inaltime. Are 5 ani de experienta in fitness si antrenamente personale.  A terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport si masterul, cu specializare atletism. Este o persoana deschisa, optimista, cu simtul umorului, plina de energie. Ii plac antrenamentele in aer liber si exercitiile dinamice. Motto: “ Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur”.

Mai putin
DAN IONUT ALEXANDRU ANTRENOR PERSONAL
Ionut este absolvent al Universitatii de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea in Kinetoterapie, si masterand in Boli Cerebrovasculare. Este trainer personal de peste 8 ani, fiind specializat in articulatii, probleme musculare, probleme ale coloanei si accidentari sportive. Ionut foloseste tehnici de tratament precum MET (Muscle Energy Techniques), Active Release Technique, Positional Release Therapy, Cranio-Sacral Therapy, bandajare si multe altele. Motto: Echilibru in tot.

Mai putin

Instructori Grup Fitness

MARGA BALAN MANAGER GROUP FITNESS
Marga a fost pasionata de sport inca de mica, motiv pentru care a decis sa studieze si sa predea aceasta disciplina. Ea este Profesor de educatie fizica si sport, Trainer de Pilates acreditat de Balanced Body University, Trainer de EXO Chair Pilates si Trainer de gimnastica hipoprogresiva si re-educare posturala. Mereu pozitiva si atenta la cele mai mici detalii, Marga isi ajuta clientii sa isi depaseasca orice limita si sa obtina cea mai buna forma psihica.

Mai putin
IULIA POPA MANAGER FITNESS
Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica.

Mai putin
VLAD BUCSA ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Vlad Bucsa ocupa pozitia de Antrenor Personal si Instructor Fitness in echipa Stejarii Country Club. Este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Mai putin
ALEXANDRU ROSU ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS
Alexandru si-a luat licenta la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt "Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!"

Mai putin
ALEX CIOCAN INSTRUCTOR CICLISM
Licentiat in sport si farmacie dar "pe bicicleta toata viata", Alex provine dintr-o familie de sportivi si detine peste 30 de titluri de Campion National si 7 tricouri distincte in Turul Romaniei. 

Mai putin
CRISTINA HAGIESCU INSTRUCTOR FITNESS
Cristina Hagiescu, cunoscuta elevilor sau ca Dudu, este instructor profesionist de Zumba si o Jammers Zumba. Este hotarata si plina de energie si va va ajuta cu siguranta sa ajungeti la fizicul dorit. Cristina este instructor de Zumba din 2013, lucrand cu mai multe tipuri de studenti si intr-o varietate de unitati. In propriile ei cuvinte: "Nu exista nici o alta clasa de fitness ca un Zumba Fitness-Party. Este usor de facut, eficient si cu totul antrenant, punand de multe ori bazele unei comunitati adanc inradacinate in randul elevilor care se intorc."

Mai putin
JANI COSTACHE INSTRUCTOR YOGA
Jani a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Masterul de Recuperare si Re-educare Motrica si Somato Functionala si Cursul Post Universitar de Preparator Fizic. Ea a urmat una dintre cele mai bune scoli internationale de Pilates – Basi – este profesor acreditat de yoga si de pilates de mai mult de 8 ani si are o experienta de peste 10 ani in industria fitness-ului. Mereu zambitoare, Jani este instructorul care te va ajuta sa iti depasesti mereu limitele.  

Mai putin
ERWAH AL NABLSI INSTRUCTOR FITNESS
Intreaga viata a lui Erwah a fost marcata de pasiunea lui pentru sport. La varsta de 7 ani a inceput sportul de performanta, practicand fotbal si arte martiale. De-a lungul anilor a obtinut numeroase titluri la nivel national la Jiu-Jitsu si Kick-boxing. Experienta practica a completat-o cu studii in domeniul sportului si al kinetoterapiei la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Erwah este kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal si doctorand in domeniul stiintelor motricitatii umane.  

Mai putin
COSTIN BUCURA INSTRUCTOR FITNESS
Costin este un expert in arte martiale, cu peste 12 ani de experienta in kickboxing si Muay Thai. Implicarea lui in clasele de rezistenta este evidenta din cauza fizicului sau perfect definit. La cursurile sale sunt intotdeauna foarte multi participanti, astfel ca de multe ori, Costin este nevoit sa isi rearanjeze echipamentul, pentru a le asigura tuturor spatiul corespunzator pentru antrenament. Ii pasa profund de elevii sai si de performantele acestora. Cand sunt gata sa renunte el ii impinge mereu sa-si depaseasca limitele si este foarte, foarte motivant. "Daca iti pasa de ceea ce faci si te implici cu adevarat, oamenii vor simti asta si vor veni la tine."

Mai putin
IRENE ZAAROUR Instructor Yoga
Irene practica yoga si meditatia inca din 1995. In urma participarii la o multitudine de ateliere, Irene s-a indragostit de Ashtanga Yoga in urma cu 11 ani, din 2002 a inceput sa predea Hatha Yoga si din 2007 sa predea Ashtange. De atunci, se retrage aproape anual in India unde aprofundeaza Ashtanga, sanskrita si chanting alaturi de profesori specializati. De asemenea, in Romania, isi dedica timpul pentru a prezenta Ashtanga ca o oglinda multi-fatetata in care fiecare student isi poate gasi abordarea personala.

Mai putin
BIANCA MARCAROV Aerobic Instructor
Bianca a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si  Sport, sectia Kinetoterapie, are un master in Nutritie si Remodelare Corporala, precum si studii postuniversitare de preparator . Fosta sportiva de performanta in cadrul sectiei de atletism a clubului sportiv Dinamo Bucuresti, Bianca a excelat in probele de viteza, obtinand numeroase medalii si titluri la nivel national si international. Formator al conceptelor Steel Programs in Romania, Bianca este in prezent instructor de Aerobic, Step, Dance, Rebound, Functional Training, Steel Tonic, Steel Training, Pilates si Yoga.  

Mai putin
GLORIA TONE Instructor
Gloria este membru al Gifted Education si are formare in psiho pedagogie, animatie socio-educativa și yoga pentru copii. In urma experientei directe in lucrul cu copiii a dezvoltat un program (Move and Ballance) in care a imbinat jocul si miscarea astfel incat copiii sa deprinda si sa isi perfectioneze abilitatile motrice specifice varstei intr-un mod distractiv si antrenat. Gloria Tone este licentiata in kinetoterapie si lucreaza in domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani.  Din 2010 interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pasii către mai multe formari in domeniu in Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este si coach in dezvoltare personală cu certificări in NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach si gifted education sub indrumarea profesorului Florian Colceag.  

Mai putin
Mike Cuc Fitness Instructor
OVIDIU ATANASIU Fitness Instructor
ANDREI BADIRCEA Fitness Instructor
Cu o diplomă de licență în domeniul Educației Fizice, specializarea Performanțe sportive și motrice, Andrei a luat primul contact cu sportul la vârsta de 6 ani, practicând fotbalul până la vârsta de 20 de ani, la cel mai înalt nivel de performanță. Și-a continuat cariera ca antrenor personal, deoarece obiectivul său este acela de a-i ajuta pe oameni să ajungă în cea mai bună formă fizică. Motto-ul său: "Nimic nu este imposibil".

Mai putin

Instructori Sport

ADRIANA VARBANCIU MANAGER SPORTURI CU RACHETA
Adriana practica tenis de mai bine de 23 de ani. Ea ea facut parte din lotul national, atat la juniori, cat si la seniori si este multiplu campion national. Pe langa tenis, Adriana mai practica sporturi de echipa si sporturi extreme. Este acreditata de catre Asociatia Globala de Tenis Profesionist si de asemenea, are experienta in domeniul Comunicarii si PR-ului.  

Mai putin
VLAD MARINESCU INSTRUCTOR TENIS
Vlad si-a inceput cariera de antrenor de tenis in Romania, lucrand cu jucatoare consacrate precum Simona Halep, Camelia Begu sau Monica Niculescu. El si-a perfectionat studiile si training-ul profesional in Statele Unite, unde a colaborat cu Academia de Tenis a prestigioasei universitati Harvard si a lucrat ca asistent la Tennissmith Academy. In 2011, Vlad ocupa pozitia de capitan al echipei de tenis ale universitatii Wichita State University, ca mai tarziu, in 2013, sa fie angajat de Brookhaven Country Club din Texas, ca antrenor principal de tenis. In prezent, Vlad face parte din echipa de traineri Stejarii Country Club si profita de experienta acumulata in ultimii ani pentru a ajuta membrii clubului sa isi imbunatateasca performantele sportive.

Mai putin
VALENTIN NEACSU INSTRUCTOR TENIS
Valentin practica tenisul de la varsta de 6 ani. Fost component al loturilor nationale de 12-14-16-18 ani. Detine carnetul de antrenor acreditat international de CNFPA-SNA. A urmat cariera de antrenor in Turcia, pregatind sportivi de performanta la cluburile consacrate. In urma performantelor deosebite a acceptat oferta de a antrena sportiviI loturilor nationale ale Turciei de juniori. A acumulat o experiente bogata ca jucator (peste 12 ani) si o experinta de peste 10 ani in calitate de antrenor. In prezent, Valentin face parte din echipa Stejarii Country Club, punandu-si la dispozitie toata experienta dobandita atat ca jucator, cat si ca antrenor pentru a ajuta membri clubului sa isi imbunatateasca nivelul de joc.

Mai putin
ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU COORDONATOR DEPARTAMENT TENIS
Sebastian practica tenisul de la varsta de 10 ani - a fost component al lotului national de juniori sub 16 ani. A acumulat o experienta competitionala bogata la juniori si seniori, nationala (FRT) si internationala (ETA, ITF), atat la simplu, cat si la dublu. Are peste 10 ani de experienta in antrenorat, cu juniori si seniori clasati atat national (FRT), cat si international (ETA, ITF, ATP). In prezent Sebastian face parte din echipa Stejarii, si isi pune la dispozitia membrilor Stejarii Country Club toata experienta acumulata atat ca jucator, cat si ca antrenor pentru a-i ajuta sa isi perfectioneze si imbunatateasca nivelul de joc.

Mai putin
EMILIA LAPAU TENNIS COACH
Emilia practica tenis de camp de la varsta de 7 ani. Inca din liceu a obtinut atestatul pentru a profesa ca instructor de tenis de camp. In prezent, ea urmeaza studiile universitare in cadrul Universitatii Nationale de Educatie fizica si Sport. Emilia este o persoana foarte activa si pozitiva care promoveaza miscarea sub orice forma si totodata un stil de viata sanatos!

Mai putin
ANDREI DUMITRASCU ANTRENOR DE TENIS
Fiind pasionat de tenis inca de la varsta de 5 ani, Andrei a participat la turnee nationale si internationale atat la juniori, cat si la seniori. De asemenea, el este vice-campion national de juniori pe echipe si a fost sparring partner al Alexandrei Dulgheru timp de 2 ani. In calitate de profesor, Andrei doreste sa transmita pasiunea si cunostintele sale in tenis studentilor lui.

Mai putin
HORIA NAUMESCU INSTRUCTOR SQUASH
Horia si-a inceput implicarea in sport de la varsta de 4 ani, cand a inceput prima data sa schieze. Dupa ce si-a incercat norocul cu tenis si baschet, s-a inscris in primul sau turneu de badminton si de atunci a fost cucerit de sporturile cu racheta. Incepand cu anul 2008, Horia a inceput sa joace squash si racketon la nivel competitiv. El nu numai ca participa si ii antreneaza pe altii in tainele squash-ului, ci il si promoveaza din pozitia de Asistant Manager al Asociatiei Romane de Squash. Activitatile sale variaza de la organizarea turneelor la antrenarea altor antrenori si viitori arbitri. Din anul 2012, Horia este un antrenor certificat ESF de nivelul 1 si in prezent lucreaza cu peste 30 de sportivi, atat copii cat si adulti. 

Mai putin
SANTIAGO MUÑOZ INSTRUCTOR GOLF
Santiago vine din Spania si este un jucator de golf profesionist PGA inca din 2002. A lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute cluburi de golf din Spania, inclusiv Valderrama si San Roque. Santiago este un instructor certificat de catre Titleist Performance Institute si detine toate calitatile si abilitatile necesare pentru a ii invata pe ceilalti tainele acestui sport. Swing-ul, pozitia corpului, eticheta jocului, Santiago le stapaneste pe toate si, cu siguranta, va aduce Scolii de golf un plus de profesionalism. 

Mai putin
MIHAI MACHITA MANAGER SPORTURI DE APA
Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

Mai putin
BOGDAN CAPRARU INSTRUCTOR INOT
Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de la Universitatea de Educatie Fizica, o diploma de instructor de la Piscina Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

Mai putin
CRISTINA LEONTE INSTRUCTOR INOT
Cristina practica inotul de performanta de peste 10 de ani si este fosta membra a echipei nationale. Printre premiile sale se regasesc multiplu campion national de juniori si seniori, vice-campion balcan junior, detinatoare a recordului national 50 m, fosta membra a echipei de canotaj olimpic. Ea este instructor de inot licentiat si de peste 4 ani preda atat copiilor cat si adultilor. Studiile Cristinei includ o diploma de licenta de la Universitatea de Educatie Fizica si in prezent obtine diploma de master in Managementul activitatilor sportive.

Mai putin
ROXANA ORZOIU INSTRUCTOR INOT
Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani si are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.  

Mai putin
LIVIU MAGDA INSTRUCTOR INOT
Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani,  indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, participa la campionatele de inot Masters si cocheteaza cu triatlonul. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este instructor de inot certificat si in prezent urmeaza cursurile Scolii de Antrenori C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern.  Fiind o persoana calma, comunicativa si deschisa, Liviu este indragit atat de cei mici, cat si de cei mari. 

Mai putin

Nutritionist

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României