Program operational regional 

Politica de confidentialitatePOLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.stejariicountryclub.ro intelege si sustine nevoia de confidentialitate a clientilor si partenerilor sai. Din acest motiv, S.C. Medusa Hotel International S.R.L., detinatorul acestui site isi desfasoara activitatea, respectand o serie de principii in concordanta cu reglementarile legale in materie, cu privire la datele personale ale clientilor si protejarea datelor.
 

COLECTAREA SI UTILIZAREA INFORMATIEI

Prin vizitarea acestui site, vizitatorul isi da acordul expres ca S.C. Medusa Hotel international S.R.L. este operator al informatiei colectate prin acest site. Aceste informatii nu se vor vinde, cesiona sau inchiria unor terte parti si nu vor fi folosite in alte moduri decat cele prezentate aici.
 

INREGISTRAREA

Pentru a interactiona in anumite sectiuni din site, vizitatorul trebuie sa completeze un formular. In timpul inscrierii, vizitatorul trebuie sa ofere anumite informatii (cum ar fi numele, adresa de e-mail si nr. de telefon). Acestea sunt utilizate pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul sau pentru recrutare.
 

FISIERELE DE ACCESARE (LOGURI)

Adresele IP sunt utilizate pentru a analiza tendinte, a imbunatati experienta vizitatorilor, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor legate de utilizarea site-ului si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP sunt strict legate de infrastructura tehnica (calculatoare) si nu au nicio legatura cu informatiile personale.

 

UTILIZAREA INFORMATIILOR DE CATRE PARTENERII NOSTRI

Informatiile demografice si cele personale obtinute prin intermediul acestui site vor fi folosite doar de Medusa Hotel international S.R.L.

 

LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

Site-ul www.stejariicountryclub.ro contine legaturi catre alte site-uri. S.C. Medusa Hotel international S.R.L. isi declina orice raspundere referitoare la politica altor site-uri cu privire la informatiile personale. incurajam vizitatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul www.stejariicountryclub.ro si sa citeasca instructiunile cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care strange informatii personale. Prevederile de mai sus se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe site-ul www.stejariicountryclub.ro.

 

SECURITATEA DATELOR

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile pe care vizitatorii le furnizeaza in diversele sectiuni ale site-ului, conform politicii de securitate a datelor a societatii. informatia este protejata atat online, cat si offline. Totusi, avand in vedere ca internetul este un mediu extrem de vast si foarte dinamic, S.C. Medusa Hotel international S.R.L. nu garanteaza confidentialitatea absoluta a datelor.
 

ANUNTAREA MODIFICARILOR

In cazul in care decidem sa schimbam politica de administrare a acestui site, vom afisa schimbarile pe pagina noastra dedicata, astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Prin accesarea site-ului www.stejariicountryclub.ro, sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie inregistrate si prelucrate de catre S.C. Medusa Hotel international S.R.L. sau de catre terte persoane autorizate, conform legii.

 

Acest site foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sai, acest website foloseste tehnologia Avandor de profilare anonima a traficului web. In acest fel, interactiunile dvs de pe unele site-uri sunt colectate si analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online.

Sistemul este 100% anonim si nu contine nici o informatie care va poate identifica personal. Aflati mai multe despre cum functioneaza Avandor, utilizarea de cookies, drepturile si posibilitatile dvs. de opt-out la acest link.

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României