Program operational regional 

Shiseido Spa


O FUZIUNE INTRE ATMOSFERA DE SPA, ARTA SI DESIGN​

 

Shiseido, unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din intreaga lume, si-a deschis primul Spa din Estul Europei, in Romania: Shiseido Spa at Stejarii Country Club. Spa-ul va pune la dispozitie suite de terapie, piscina, zone de relaxare, Hammam, sauna, salon de infrumusetare si studio wellness. 

 

Oferim o gama variata de tratamente Shiseido si tratamente aditionale, alaturi de facilitatile de relaxare alea Spa-ului, care va vor imbunatati starea de spirit si va vor revigora sufletul.

Tur VirtualCertificari & premii

Istoria Shiseido

Select decade
1870

1872

Arinobu Fukuhara establishes Japan's first Western-style pharmacy in Ginza, Tokyo.

1897

Introduces its first cosmetic product. Eudermine, a lotion that came to be known as “Shiseido's red water”, made to prevent dry skin.

1900

1916

Opens a separate cosmetics shop next to the pharmacy in Ginza, Tokyo. Above the store, a design department and research lab were built to pursue excellence in quality.

1917

Introduces “Seven Color Face Powder”, the first product in Japan that allowed users to match their natural skin tone and the first authentic fragrance created by a Japanese perfumer, "Hanatsubaki".

1919

Opens Shiseido Gallery, which is now the oldest existing art gallery in Japan.

1930

1931

Exports Rose Cosmetics to Southeast Asian countries; starts full-fledged international business.

1939

The third floor Shiseido Research & Development Lab is completed, transitioning the previous design department into a fully functioning laboratory.

1950

1959

Founds Shiseido Beauty Academy in Japan.

1980

1986

Hosts Shiseido Exhibition of Advertising Art (Musée de la Publicité in Paris).

2000

2011

Opens "SHISEIDO THE GINZA", the first dedicated center of beauty. The store motto: “The place to find the undiscovered you.”

2013

Was recognized as an exceptional company for its information disclosure regarding climate change response, and achieved a position in the “Climate Disclosure Leadership Index.”

Facilitati

 

Puteti beneficia de o experienta completa pentru suflet, minte si corp intr-un singur loc, ce se intinde pe o suprafata de 1000 mp, in inima padurii Baneasa.

 

• 7 spatii individuale pentru diferite tipuri de tratamente 

• 1 camera scrub cu dus Vichy 

• 2 camere de masaj Thailandez 

• Piscina interioara de relaxare cu sezlonguri cu jet cu bule

• Spatiu pentru relaxare la piscina

• Sauna uscata cu vedere spre padure

• Sauna cu aburi 

• Hammam unic 

• Camera Zen cu pat special pentru relaxare si terapie cu oxigen 

• Muzica ambientala Spa 

• Camera VIP de zi, ce include Jacuzzi dublu, spatiu dublu pentru terapie, toaleta privata cu dusuri, pat special pentru relaxare, bar cu sampanie, semineu deschis si terasa privata cu priveliste spre padure

• Meniu de tratamente exclusive Shiseido 

• Meniu de tratamente aditionale 

• Programe de slabit si de nutritionism

• Centru de wellness: Reformer Pilates, Yoga, Exo Chair Pilates si Speedfitness

• Vestiare separate pentru femei si barbati

• Spatiu de retail care ofera gama completa de produse cosmetice si lifestyle Shiseido, incluzand halate, accesorii, chimonouri etc. 

• Salon de infrumusetare Beauty District 

• Parcare subterana 

Personal

Management

SORIN VASILACHE SPA MANAGER
Sorin Vasilache are o experienta de 11 ani in management, in companii multinationale si in sectorul Spa si Wellness. Jobul de Shiseido Spa Manager din Bucuresti este precedat de pozitia similara avuta in Qatar, pentru renumitul lant de hoteluri Buddha Bar si B/Attittude SPA Doha. In cadrul Shiseido Spa, Sorin este responsabil de construirea strategiei de afaceri managementul si coordonarea businessului. Sorin este absolvent al Universitatii Romano-Americane, specializat in operatiuni de Management si Marketing.

Less
MIRABELA CALIN GUEST RELATIONSHIP AND SALES MANAGER
Mirabela are experienta internationala de peste 10 ani in customer care, management si organizare de evenimente, in domeniul serviciilor de lux. Ea a fost implicata in organizarea unor faimoase evenimente precum Miami Boat Shows si expozitii de yacht-uri in Monaco. Fiind o persoana sociabila, atenta si care acorda atentie detaliilor, Mirabela indeplineste pe deplin crezul Omotenashi: grija absoluta pentru client. Motto-ul sau este: ͈detaliile fac diferenta”.

Less
ALINA AGACHE HEAD THERAPIST
Alina a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport si a acumulat o experienta de peste 9 ani in domeniu. De asemenea, a participat la numeroase stagii de pregatire in kinetoterapie, training-uri in domeniul spa-ului si, totodata, detine un atestat profesional de cosmetician. Mai mult, Alina are 4 ani de experienta in masajul prenatal si in lucrul cu femeile insarcinate si cu bebelusii. 

Less
ANA-MARIA UNGUREANU HEAD RECEPTIONIST
Absolventa a facultatii de Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane, Ana-Maria s-a alaturat echipei Shiseido cu mult entuziasm. Sincera si deschisa catre nevoile clientilor, Ana-Maria a ocupat anterior o pozitie de Front Desk Reception in domeniul medical privat, acest lucru aducandu-i un plus de experienta si flexibilitate in interactionarea directa cu clientii. 

Less

Marketing

Reception

ANDREEA TUDOR RECEPTIONIST
Andreea a urmat cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Experienta de peste 10 ani in front-desk a ajutat-o sa isi dezvolte abilitatile in relationarea cu clientii. Caldura cu care comunica, rabdarea si amabilitatea sunt calitati care o ajuta pe Andreea sa ii intampine cu drag pe cei care ne trec pragul.  

Less

Therapists

ANDRA GRIGORE SENIOR TERAPIST
Andra a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea in Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Andra a acumulat aproape 10 ani de experienta, dintre care 5 intr-un centru medical spa, ca head-therapist. De asemenea, a urmat cursuri de masaj cu pietre vulcanice, masaj sportiv, masaj prenatal si tratament intraceuticals.

Less
SANTI NI WAYAN THERAPIST
  Santi are mai mult de 6 ani de experienta si cunostinte in mai toate domeniile de wellness: masaj Bali, masaj thailandez, masaj sport, masaj suedez, reflexoterapie, masaj prenatal, masaj cu roci vulcanice, masaj facial si terapii de corp. De asemenea, a absolvit programe de ospitalitate cu accent pe metodele de obtinere a unei experiente complete si a unor servicii premium.

Less
LACRAMIOARA TRANDAFIR THERAPIST
Lacramioara, o tanara absolventa a Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, si-a inceput activitatea inca din timpul facultatii, reusind sa dobandeasca o experienta considerabila. A inceput sa lucreze cu femei insarcinate pe partea de ingrijire corporala si gimnastica, insa dorinta de a invata cat mai multe lucruri a facut-o sa participe la diferite cursuri si training-uri, ajungand astfel sa faca parte din echipa Shiseido in calitate de terapeut.

Less
MARIA STOICA THERAPIST
Maria este licentiata in Kinetoterapie din anul 2005 si detine un master in Comunicare si Mass Media in Sport. Experienta Mariei in kinetoterapie s-a imbogatit cu experienta de peste 10 ani in domeniul wellness-ului. Pe langa traininguri si cursuri, terapeuta Shiseido a colaborat cu numeroase branduri si centre spa de prestigiu de pe plan local si international. Integritatea, pasiunea si dorinta de a se autoeduca mereu fac din Maria un terapeut de exceptie.

Less
MARIA IZABELA STOCHICEANU THERAPIST
Izabela a absolvit Facultatea de Kinetoterapie in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si este masteranda in „Recuperare si re-educare motrica somato-functionala”. Cu peste 5 ani de experienta in domeniul wellnessului, ea a participat la numeroase stagii de pregatire in kinetoterapie (ortopedie, neurologie, pediatrie, cardiologie) si masaj terapeutic. Cunostintele sale si atitudinea mereu pozitiva fac din Izabela un terapeut de valoare.

Less
ANGELA SIMIONOV THERAPIST
Angela a absolvit Facultatea si Masterul de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret si a participat la numeroase training-uri pe diferite aparate si tipuri de masaje, precum si la diferite programe si proiecte de voluntariat. Angela aduce in echipa Shiseido Spa pasiunea cu care isi desfasoara activitatea si experienta de peste 6 ani in domeniul kinetoterapiei si de peste 3 ani in cel al remodelarii corporale.

Less
MIRCEA ORASANU THERAPIST
Mircea a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, fiind specializat pe kinetoterapie. Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu si o diploma de tehnician maseur, el a acumulat cunostinte in domeniul reflexoterapiei, al drenajului limfatic si al masajului terapeutic. Mereu atent la detalii si oferind servicii la cele mai inalte standarde, Mircea s-a alaturat echipei Shiseido Spa in calitate de terapeut.

Less
RADU GEORGE CATALIN THERAPIST
Radu este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, al Scolii de Masaj Alexander si certificat EMS Speed Fitness Instructor. Specializarile lui includ masajul sportiv, triger points si joint technique. Dorinta sa de a invata continuu, dar si de a adopta un stil de viata sanatos si echilibrat il transforma intr-un membru valoros al echipei Shiseido Spa.

Less
ANDREEA ELENA MUSAT COSMETICIAN
Andreea vine in echipa Shiseido dupa acumularea a 7 ani de experienta atat in cosmetica faciala, cat si in cea corporala. A absolvit cursuri de tratament facial, make-up, intretinere corporala atat prin masaje, cat si prin aparate de infrumusetare si traininguri in domeniul wellnessului. Mai mult decat atat, Andreea detine certificat profesional de cosmetician si de make-up si pe langa rezultate ireprosabile, ofera clientilor o stare de echilibru si cele mai atente servicii.

Less
FLORINA BUTEAN COSMETICIAN
Florina se alatura echipei Shiseido Spa dupa ce a acumulat experienta in cosmotologie, cosmectica naturala si cosmetica faciala si corporala. O perfectionista, ea mereu incearca sa isi imbunatateasca abilitatile, fiind mereu in cautarea noutatilor din domeniul ei. Mereu pozitiva si atenta la detalii, pe langa rezultate ireprosabile, Florina ofera clientilor o stare de echilibru, atat de naturala la Shiseido Spa.

Less
Iin Komang THERAPIST
Iin este originara din frumoasa insula Bali unde a invatat tehnicile si a descoperit secretele minunatului masaj balinez. Inca de la inceput, ea a fost fascinata de puterea pe care vechile traditii balineze o au asupra tehnicilor moderne ale terapiilor. Iin zambeste mult si iubeste sa-I faca pe oameni sa se simta bine, sa fie relaxati si mai sanatosi.

Less
RALUCA ANITA THERAPIST
Raluca a absolvit Facultatea de Medicina din Brasov specializandu-se pe Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala. A participat la numeroase stagii de practica din diverse domenii precum ortopedie, neurologie, pediatrie, geriatrie, cardiologie si a studiat cursuri complementare de masaj. De 3 ani isi dedica timpul cu pasiune spa-ului, valorificandu-si abilitatile si cunostintele in cadrul masajelor terapeutice: deep tissue, masaj cu pietre vulcanice si pentru gravide. Ambitioasa si implicata in activitatea sa, vrea sa se perfectioneze si sa ofere calitate terapiilor.

Less
Adrian Purdila THERAPIST
Adrian a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport si are o experienta de peste 8 ani in domeniu kinetoterapiei. Deschis sa invete lucruri noi si bucuros sa faca parte din echipa Shiseido Spa, Adrian impartaseste viziunea noastra si pune pe primul loc grija pentru client si isi propune sa ofere terapii care sa multumeasca si cele mai exigente preferinte.

Less
Carmen Decu THERAPIST
Carmen este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport , a Facultatii de Kinetoterapie si a cursului de Instructor Aerobic-Fitness din cadrul Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport.  La Scoala de Masaj Dragomir a studiat Masajul Terapeutic, Somatic si Reflexogen, iar ulterior a inceput sa lucreze in domeniul spa-ului. Simultan, Carmen este voluntar in cadrul spitalului SRI, la Sectia Recuperare Neurologica. Se remarca prin a fi o persona empatica, dornica sa acorde ajutor celor din jur si determinata sa ofere servicii de calitate.

Less

Instructors

SORIN BUJOREANU PILATES REFORMER INSTRUCTOR
Sorin a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport, sectia Fitness si detine certificare Balance Body. Dorind sa isi imbunatateasca continuu performanta, Sorin a inceput sa studieze Pilates in 2010 cand s-a deschis primul studio de Pilates cu echipamente Reformer in Bucuresti. Astfel, a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer. Cu aceasta experienta si fiind convins de beneficiile Pilates in viitor, Sorin s-a alaturat echipei Shiseido Spa ca instructor.

Less
SIMONA DASCALECIU PILATES REFORMER INSTRUCTOR
Pasionata de sport din copilarie, Simona si-a inceput cariera in Pilates acum 5 ani. Simona este o persoana activa, energica si dornica sa ajute persoanele care doresc sa-si schimbe modul de viata si sa ajunga la forma fizica dorita. Este licentiata in Pilates cu diploma de la Universitatea Balance Body din Statele Unite ale Americii fiind, in acelasi timp si Instructor de Fitness si Aerobic al ͈Federatiei Romane - Sportul Pentru Toti”. Este antrenorul care te motiveaza si te ajuta sa ai cele mai bune rezultate!

Less
DAN LUCIAN GABRIEL REFORMER PILATES INSTRUCTOR
Pasionat de sport inca de la 9 ani, Lucian este multiplu campion national de triplusalt atletism. Dupa practicarea sportului de performanta timp de 5 ani, s-a orientat spre personal training si mai exact spre Pilates. Cu peste 3 ani de experienta in predarea Pilates pe echipament Reformer, el se alatura echipei Shiseido Spa ca instructor. Cu perseverenta si mereu cu zambetul pe buze, Lucian te va ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Less

Nutritionisti

ALINA STOICA NUTRITIONIST
Alina Stoica este licentiata in Biochimie, masteranda in Medicina – Nutritie si Siguranta Alimentara si detine o specializare in Nutritie si Lifestyle. Cu o vasta expertiza atat nationala, cat si internationala, Alina va va ghida pasii spre un stil de viata sanatos.

Less

Vrei o programare?

Lasa-ne datele tale si te vom contacta.

TRIMITE DATE

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României