Shiseido Spa

Pachete Speciale

Bine ati venit la primul Shiseido Spa din Europa de Est!

Centrul Spa include saloane de terapie, energy pool, spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, terasa green tea, veranda intima, coafor si salon de infrumusetare, galerie de arta si, desigur, studio de pilates si yoga.

Shiseido Spa

O fuziune intre atmosfera de Spa, arta si design

Shiseido, unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din intreaga lume, si-a deschis primul Spa din Estul Europei, in Romania. Va invitam sa participati la o calatorie in lumea simturilor, unde veti putea redescoperi armonia fizica, spirituala si emotionala. Oferim o gama variata de tratamente Shiseido care va vor imbunatati starea de spirit si va vor revigora sufletul. Decorul este conceput in culori vii, cu arome linistitoare, lumini dinamice si sunete care va vor stimula imaginatia. Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa traiti o experienta senzoriala completa.
 

La baza filosofiei Shiseido sta o experienta de peste 140 de ani, dar si un cuvant foarte special, care poate fi tradus doar cu sufletul: Omotenashi. Acest cuvant simbolizeaza spiritul purei acceptari si dorinta de a ajuta prin devotament. Trebuie sa simtiti pe pielea dumneavoastra senzualitatea produselor Shiseido si abordarea cu privire la importanta texturilor si aromelor. Crezul Shiseido poate fi rezumat intr-o singura idee, astfel: satisfactia absoluta a clientului. Aceasta filosofie va va ajuta sa atingeti echilibrul deplin si va va deschide calea catre armonie.

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României