Program operational regional 

Termeni si conditiiPRECIZARI LEGALE IMPORTANTE

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari. Ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative din ea.

GENERALITATI

Aceasta pagina de internet care poate fi accesata pe adresa www.stejariicountryclub.ro (excluzand paginile la care face link-uri) este sub controlul si operata de SC Medusa Hotel International SRL cu sediul social in str. Jandarmeriei nr. 14A, sector 1, Bucuresti, inmatriculata la registrul comertului J40/21129/1994, cod de identificare fiscala: RO 6505878, capital social: 31.980.500 RON, care este o companie infiintata in Romania. Pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii atat noi, cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legat de utilizarea si continutul acestei pagini de internet, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta, sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

DOMENIU DE APLICARE

Informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

Nu se da nicio interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de internet sunt corespunzatoare pentru, disponibile in, sau relevante pentru orice alta locatie.

DREPTUL DE AUTOR

Drept de autor © www.stejariicountryclub.ro. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de internet sunt in proprietatea SC Medusa Hotel International SRL, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire la altii, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale, si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nicio reproducere sau parte a paginii de internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nici o alta pagina de internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept pentru utilizarea de catre terti in scopuri comerciale a informatiiilor cuprinse in aceasta pagina.

MARCI INREGISTRATE

Toate marcile inregistrate prezentate in aceasta pagina de internet sunt fie in proprietatea dezvoltatorilor si a sucursalelor sale, fie sunt folosite cu permisiunea proprietarului. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de internet.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de achizitionare, trebuie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu, precum si conditiile comerciale pentru achizionare.

CONTINUT

Informatiile din aceasta pagina de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru niciun anumit scop, si nu se da nicio interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau integralitatea acestora la data la care accesati pagina de internet. Nicio informatie din aceasta pagina de internet nu va constitui o invitatie pentru a investi in activitatea SC Medusa Hotel International SRL sau a colaboratorilor ei, si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici SC Medusa Hotel International SRL, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini de internet, sau a oricarei pagini de internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, fara preaviz.

PAGINI CONEXE

In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de internet. Aceasta nu inseamna neaparat ca SC Medusa Hotel International SRL este asociat cu oricare din aceste alte pagini de internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia noastra este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nicio raspundere sau obligatie de absolut orice natura in legatura cu aceste alte pagini de internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Orice alta pagina de internet va fi deschisa intr-un tab separat de cel afisat pentru www.stejariicountryclub.ro.

PROTECTIA DATELOR

Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea ei, precum si orice alte acte normative ce vor deveni incidente in cauza). Medusa Hotel International este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) sub numarul 29252 (conform art. 24 alin. (3) din legea nr. 677/2001).

In acest sens, va informam ca SC Medusa Hotel international SRL, cu datele de identificare de mai sus, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, nr. de telefon, adresa e-mail) in scop de marketing pentru a va contacta in legatura cu serviciile/produsele mentionate pe pagina de internet pentru care v-ati manifestat interesul prin accesare. Datele nu vor fi dezvaluite catre terti, ci doar, daca este cazul, catre autoritatile publice centrale/locale. Pe viitor, aceste date (nume, prenume, adresa e-mail, telefon) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. Prin acceptarea acestor termeni si conditii sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Medusa Hotel international SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in cazul in care se doreste stergerea datelor personale, acestea vor fi sterse din baza de date a site-ului daca se trimite pe office@stejariicountryclub.ro un mesaj cu subiectul: "stergere date personale". Si in acest caz, mesajul trebuie sa vina de pe adresa de email cu care a fost creat contul respectiv. Totodata, pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii mai sus precizat. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

Parteneri

Parteneri

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României